Cooking Sense

by Mags

- A Passionate Journey
through Food, Senses & Love

Saturday, July 30, 2011

Provence, Mon Coeur





 

Labels: Cheese, Chèvre, Green Pepper, Grönpeppar, Ost, Potatis, Potato, Sage, Salvia, Sås, Sauce, Thyme, Timjan, Vegetarian Beef, Vegobiff
Newer Post Older Post Home

Om Min Matlagning

Välkommen till Cooking Sense by Mags - en blogg där jag delar min kärlek till mat, människor & konst

Jag hämtar till stor del min inspiration genom att använda alla mina sinnen i kontakten med råvaror & mat, samt genom mina möten med olika människor

Jag använder sällan recept utan vill genom att smaka, smaka och åter smaka tänja gränser och skapa helt nya upplevelser av den härliga ingrediens i livet som kallas för mat

Jag har ett opretentiöst och lekfullt förhållningssätt till min matlagning och jag är inte rädd för att prova nya kombinationer -
Crossover Cooking by Mags

Kärlek genom alla sinnen

Mags
Smakkreatör





Mejla mig om ni är nyfikna på min matlagning och vill uppleva Crossover Cooking by Mags i er miljö.



helenmagsmagnuson@gmail.com



Recipes & photography by StudioMags all rights reserved

Du vet väl att du kan klicka på bilderna för att se dem i större format - låt inspirationen flöda!

Länkar

Agneta Livijn

Armano's Deli

Atelier Riddargatan 70

Aveqia

B Andersson Fågel & Vilt

Betsy Sandberg

Bollinger

Cooking Sense/
English Version


D.O.C

DQ Vodka

Enoteca

Ewa K Design

Ewine

Fontana

greatlife.se

Herbaria

Husmans Deli

Illums Bolighus

Italian Tradition

Karlsfälts Gård

Lisa Elmqvist

Party Productions

Pol Roger Champagne

Royal Copenhagen

Saxhyttegubben

Sense of Art

Sverigeskafferiet

S.Å.S

uno form

Vikingsun

Willy Ohlssons Eftr

Zandvoort Inredning

Åhs Fisk & Skaldjur

Östermalms Saluhall

Populära inlägg

  • Fondant d'Amour
    Chokladfondant med jordgubbscoulis, jordgubbar med passionsfrukt & vaniljpulver serverad med vaniljglass Ingredienser: 75 g smör, 100 g ...
  • Happy New Dumpling
    Dumplings firar in det kinesiska nyåret Asiatisk crossover fyllning Ingredienser: färs, vitlök, chili/spansk peppar, ingefära, sojasås, ket...
  • Win Dinner for 6
    Tävlingsdax! Pris Renkalvfilé & gåslever för 6 personer från B Andersson Fågel & Vilt 6 Champagneglas från Illums Bolighus 6 bor...
  • Butter Up, Butternut
    Rostad butternutsquashsoppa - lenaste lena Ingredienser: olivolja, butternut squash, sötpotatis, morot, potatis, gul lök, vitlök, timjan, la...
  • Salmon Pasta in a Jiffy
    Laxpasta därmed basta Ingredienser sås: smör, vitlök, schalottenlök, purjolök, fänkål, vitt vin/matlagningsvin, citronsaft, grädde, crème fr...
  • Pork Chop Crown, Chinese
    Marinerad fläskotlett med kinesisk six-spice-glaze tillsammans med ugnsrostat grönt, kumquat & vattenkrasse Duroc kött är ett saftigt gr...
  • Iron Soup in a Bowl
    Grönkål - vinterhärdiga blad fullspäckade med järnkraft Mixad grönkålssoppa med ägghalva ger klassisk värme Ingredienser: smör, purjolök, v...
  • Paella, Hombre
    Paella de Marisco Härliga ingredienser, you make me smile Sofrito  Sautera lök, vitlök, spansk peppar, jalapeno, röd ...
  • Lemon & Rosemary Make Perfect Pasta, Chicken
    Citron, rosmarin & kyckling i härlig pastakombination Kycklingfilé deluxe från B Andersson Fågel & Vilt i Östermalms Saluhall Låt ...
  • Drinks by Mags
    I Love Cherry by Mags Härlig drink i det härliga glaset Divine från Orrefors finns hos Illums Bolighus Armano's Deli:s älskade körbär...

Labels

  • Basil (2)
  • Basilika (1)
  • Blåbär (1)
  • Blueberry (1)
  • Bolognese (1)
  • Bread (1)
  • Bröd (1)
  • Cantalope (1)
  • Chanterelle (1)
  • Cheese (1)
  • Chèvre (1)
  • Cream (1)
  • Dessert (1)
  • Efterrätt (1)
  • Filodeg (1)
  • Garlic (1)
  • Grädde (1)
  • Grapefruit (1)
  • Grapefrukt (1)
  • Green Food (1)
  • Green Pepper (1)
  • Grön Mat (1)
  • Grönpeppar (1)
  • Gul Mat (1)
  • Kantarell (1)
  • Köttfärssås (1)
  • Lax (1)
  • Meat Sauce (1)
  • Melon (1)
  • Nectarine (1)
  • Nektarin (1)
  • Olive Oil (1)
  • Olivolja (1)
  • Orange Food (1)
  • Orange Mat (1)
  • Oregano (1)
  • Ost (1)
  • Parmesan (1)
  • Parmesan. Basilika (1)
  • Parsley (1)
  • Pasta (1)
  • Peccorino (1)
  • Persilja (1)
  • Pesto (1)
  • Phyllo dough (1)
  • Pine Nuts (1)
  • Pinjenöt (1)
  • Potatis (2)
  • Potato (2)
  • Quorn (1)
  • Red Food (2)
  • Röd Mat (2)
  • Rosé Pepper (1)
  • Rosépeppar (1)
  • Sage (1)
  • Salmon (1)
  • Salvia (1)
  • Sås (1)
  • Sauce (1)
  • Spaghetti (1)
  • Thyme (1)
  • Timjan (1)
  • Toast (1)
  • Urban Deli (1)
  • Vegetarian Beef (1)
  • Vegobiff (1)
  • Vitlök (1)
  • Yellow Food (1)

Blog Archive

  • ►  2013 (4)
    • ►  February (1)
    • ►  January (3)
  • ►  2012 (86)
    • ►  December (1)
    • ►  November (5)
    • ►  October (5)
    • ►  May (4)
    • ►  April (14)
    • ►  March (17)
    • ►  February (18)
    • ►  January (22)
  • ▼  2011 (167)
    • ►  December (28)
    • ►  November (26)
    • ►  October (32)
    • ►  September (36)
    • ►  August (39)
    • ▼  July (6)
      • Purple Wonder
      • Provence, Mon Coeur
      • Blueberry Delite
      • Pesto in a Jar
      • Forest Gold
      • Salmon, My Love

Sök i den här bloggen

Subscribe To

Posts
Atom
Posts
Comments
Atom
Comments
Matbloggstoppen Jag har placerat min blogg på Östermalm på bloggkartan.se! Matbloggar.com Favoritlistan.se Mat & dryck Bloggparaden Follow Cooking Sense bloggar SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

Facebook

Copyright © 2011 StudioMags. Powered by Blogger.