Tuesday, August 2, 2011

Shrimp Soup Bouillabaisse

En klick aïoli & ett gott bröd hör till!


Aïoli: majonnäs, vitlök, tomatpuré, grapefruktjuice, salt & peppar
Det tar en liten stund... 

Ingredienser fiskfond "man-tager vad-man-haver": fiskskrov, räkskal, gul lök, purjolök, vitlök, morot, fänkål, olivolja, tomat, röd paprika, tomatpuré, pepparkorn, lagerblad, fänkålsfrön, timjan, saffran, grapefruktjuice, vitt vin, vatten, salt & peppar.
 Fräs, koka, sila & reducera.


Soppa: Fräs gul lök, hela vitlöksklyftor, morotsslantar, fänkål & potatis i olivolja. Häll på fisk- & räkfond, koka rotfrukterna mjuka, addera räkor & dekorera med timjan.
Bon apétit!