Fempepparstek med hasselbackspotatis, peppargräddsås & inlagd tomat
Peppra på - svart-, vit-, grön-, krydd- & rosépeppar ger karaktär
Mortla pepparkornen grovt & tryck köttbiten i pepparblandningen
Min leverantör Willy Ohlssons Eftr kan kött
En vego variant
Marinera quornfilé i olivolja, soja, balsamico, citron, vitlök & salvia, peppra, salt & stek gyllene
Skär skalad potatis i en träslev för lagom djup, pensla med skirat smör, grädda i 225-gradig ugn, toppa med ströbröd & ytterligare skirat smör, gratinera gyllene
Stek köttet på hög värme i smör & olivolja till önskad konsistens, låt vila under folie
Skapa en gräddsås med hjälp av sky, vatten, vin/alkohol, grädde, soja, fem peppar & havssalt
Inlagd tomat & rödlök är ett passande tillbehör - receptet hittar du här
Vego style