Caesarsallad med härlig sälta tillsammans med örtdoftande kycklingfilérullad
Ingredienser dressing: dijonsenap, vit balsamvinäger, citronsaft, vitlök, ansjovis, ägg, olivolja, parmesanost, salt & peppar
Riv parmesanost, koka 1-minuts ägg & gröp ur, mixa allt, tillsätt olivolja långsamt under vispning & rör ned riven parmesanost
Kycklingfilérullad med soltorkad tomat, ansjovis, basilika, dragon, salt & vitpeppar
Banka ut kycklingfilén, vänd den i torkad basilika & dragon, rulla ihop ingredienserna i filén, fäst med tandpetare, bryn i olivolja & smör, stek färdig i ugn 150 grader C tills köttet uppnått en temperatur om 70 grader C
Den saftiga & mjälla kycklingfilén finns hos B Andersson Fågel & Vilt Frasiga krutonger rostade i olivolja, basilika, dragon & flingsalt
Romansallad med caesarsalladsdressing á la quornfilé